Son 5 Yılın Reyting Şampiyonları
SAYISAL SIRALAMALAR
HAFTALIK DİZİ TOP 10
DİZİ ANKETİ SONUÇLARI
OYUNCU ANKETİ SONUÇLARI
 

Söz - Derya Duman - Deniz Baysal Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)

Söz dizisi oyuncusu Deniz Baysal dizide hangi rolde oynuyor? Söz dizisinde Derya Duman rolünü kim canlandırıyor? Deniz Baysal'ın Söz dizisinde oynadığı Derya Duman karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Deniz Baysal ayrıldımı, Derya Duman öldü mü?
Söz
0
Editör Ol
363
Yorum Yaz
8.1
8.1 / 10 0
232 Oy
Söz - Deniz Baysal - Derya DumanOyuncuRolü
Derya Duman
Karakter Açıklaması
Başarılı ve korkusuz genç Cumhuriyet Savcısı Derya, üniversiteyi dereceyle bitirdikten sonra, yurt dışındaki eğitimini yarıda bırakıp savcı olmak için ülkesine dönmüştür. Doğu bölgelerinde görev yapmak için başvurmuş ve terör örgütleriyle girişilen mücadelelerde gösterdiği başarı kariyerinde hızla yükselmesini sağlamıştır. Genç yaşına rağmen, mesleğinin verdiği ağırlıkla, sert, kararlı ama özel hayatında bir o kadar da içtendir. Tecrübesi çok olmasa da suçlu ve masumu bir bakışta ayırt edecek yeteneğe sahiptir. Terör örgütlerinin son yıllardaki eylemlerini yakından takip eden savcı Derya özellikle bir isim üzerinde yoğunlaşmıştır: Dragan Ratkoviç. Tim'le yolu kesişmeden önce ülkenin içinde bulunduğu durum ve Dragan'ın yürüttüğü hain plan onu sadece savcı olarak değil, terör mağduru bir vatandaş olarak da sınayacaktır.

Bu Karakterin İlişkileri

Bu Ünlü İçin Yorum Yaz

Yorumcu*
Konu/Başlık*
Yorum*
Duygunuz*

Bu Ünlü Hakkındaki Yorumlar

#30232
savcı derya
deniz baysal derya bence süper çok iyi oyun çıkartıyor kendisi çok başarılı tebrik ediyorum yavuz'la da iyi ikili oldular hiç bozulmasın inşallah ekibe başarılar derya hanım durduk yerde ayrılmayın lütfen böyle çok iyi kışta kıyamette başkasını aramayalım birçok sezon sürmesi dileğiyle
3 Aralık 2018 / 12:08 Yorumcu Kimliği: 5221e452

Bu Ünlünün Diğer Bazı Çalışmaları

Deniz Baysal'ın Oynadığı DizilerDeniz Baysal Kaç Yaşında
RSSFacebookTwitterGoogleYouTubeInstagram
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya