Son 5 Yılın Reyting Şampiyonları
SAYISAL SIRALAMALAR
HAFTALIK DİZİ TOP 10
DİZİ ANKETİ SONUÇLARI
OYUNCU ANKETİ SONUÇLARI
 

Sen Anlat Karadeniz - Vedat Sayar - Mehmet Ali Nuroğlu Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)

Sen Anlat Karadeniz dizisi oyuncusu Mehmet Ali Nuroğlu dizide hangi rolde oynuyor? Sen Anlat Karadeniz dizisinde Vedat Sayar rolünü kim canlandırıyor? Mehmet Ali Nuroğlu'nun Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Vedat Sayar karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Mehmet Ali Nuroğlu ayrıldımı, Vedat Sayar öldü mü?
Sen Anlat Karadeniz - Mehmet Ali Nuroğlu - Vedat SayarOyuncuRolü
Vedat Sayar
Karakter Açıklaması
35 yaşında, Sayar Beton'un sahibi. İlk görüşte aşık olduğu Nefes'in ona bir türlü teslim olmamasından dolayı her geçen gün daha da psikopatlaşan bir adam. Ağır kişilik bozukluğundan muzdarip, yolda direğe çarpsa "niye yolumda duruyorsun" diye kinlenir, öyle piskopat. Her zaman başkalarını suçlar, asla yaptıklarının sorumluluklarını almaz. Bütün piskopatlığını neşeli, coşkulu, sevimli maskesinin altında saklar. Nefes'i döver, pişman olmuş gibi görünür, özürler diler, ama beş dakika sonra yine onu suçlar. Sekiz yıldır dövdüğü, tecavüz ettiği, eve kapattığı karısına aşırı saplantılı bir şekilde aşık. Bir de oğlunu çok sevdiğini iddia ediyor.

Bu Karakterin İlişkileri

Bu Ünlü İçin Yorum Yaz

Yorumcu*
Konu/Başlık*
Yorum*
Duygunuz*

Bu Ünlü Hakkındaki Yorumlar

#32305
sen anlat karadeniz
yaaa yürü git karını dövüp sövmüş bir insansın yıllardır karını dövüyorsun hala neymiş efendim ben karımı oğlumu da çok seviyorummuş da ya sen onu benim kulahıma anlat be madem karını bu kadar çok düşünüyorsun o zaman akıllı adam olacaksın benden bu kadar yetti artık be nedir senden çektiğimiz be yetmedi bir de geçmişte zorla fotoğraf motoğraf çektirmişsin aptal pislik ş.refsiz.
9 Nisan 2019 / 22:20 Yorumcu Kimliği: 39afbc39

Bu Ünlünün Diğer Bazı Çalışmaları

Mehmet Ali Nuroğlu'nun Oynadığı DizilerMehmet Ali Nuroğlu Kaç Yaşında
RSSFacebookTwitterGoogleYouTubeInstagram
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya