Son 5 Yılın Reyting Şampiyonları
SAYISAL SIRALAMALAR
HAFTALIK DİZİ TOP 10
DİZİ ANKETİ SONUÇLARI
OYUNCU ANKETİ SONUÇLARI
 

Mucize Doktor - Nazlı Gülengül - Sinem Ünsal Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)

Mucize Doktor dizisi oyuncusu Sinem Ünsal dizide hangi rolde oynuyor? Mucize Doktor dizisinde Nazlı Gülengül rolünü kim canlandırıyor? Sinem Ünsal'ın Mucize Doktor dizisinde oynadığı Nazlı Gülengül karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Sinem Ünsal ayrıldımı, Nazlı Gülengül öldü mü?
Mucize Doktor
0
Editör Ol
146
Yorum Yaz
7.3
7.3 / 10 0
91 Oy
Mucize Doktor - Sinem Ünsal - Nazlı GülengülOyuncuRolü
Nazlı Gülengül
Karakter Açıklaması
20'lerinde, cerrahi asistanı, Ali’nin ilk ve büyük aşkı. Empati yeteneği yüksek, bu yüzden fazla bağlanabiliyor. Nazlı hastanenin en gelecek vaat eden cerrahi asistanlarından biri. Bağımlılıksa onun en hassas noktası. Bu konuya en ufak bir tahammülü bile yok. Ailesinde yaşadığı travması yüzünden de erkeklere güvenmekte hep zorlandı. Güzel ve akıllı bir kız olmasına karşın pek ilişki yaşamadı, hayal kırıklığına uğramaktan korktu, kendini hep korudu. Onun bu zırhını aşmayı ilk başaran Ferman oldu. Nazlı yakışıklı, başarılı cerraha önce hayran, sonra da sırılsıklam aşık oldu. Kendini alamadı, ne olduğunu, başına ne geldiğini o bile anlamadı. Ama Ferman’ın Beliz’le ilişkisini bildiği için platonik takılıyor.

Bu Karakterin İlişkileri

Bu Ünlü İçin Yorum Yaz

Yorumcu*
Konu/Başlık*
Yorum*
Duygunuz*

Bu Ünlü Hakkındaki Yorumlar

#40897
mereba ben oyincuyum
mereba ben ilaf hayalim dizilerde oynama youtube kanalım önceden reklam filmide oynadım bem on uasindayim ne olur alin beni diziye
12 Ocak 2021 / 15:22 Yorumcu Kimliği: b4795b4

Bu Ünlünün Diğer Bazı Çalışmaları

Sinem Ünsal'ın Oynadığı DizilerSinem Ünsal Kaç Yaşında
RSSFacebookTwitterGoogleYouTubeInstagram
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya