Son 5 Yılın Reyting Şampiyonları
SAYISAL SIRALAMALAR
HAFTALIK DİZİ TOP 10
DİZİ ANKETİ SONUÇLARI
OYUNCU ANKETİ SONUÇLARI
 

Mucize Doktor - Ferman Eryiğit - Onur Tuna Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)

Mucize Doktor dizisi oyuncusu Onur Tuna dizide hangi rolde oynuyor? Mucize Doktor dizisinde Ferman Eryiğit rolünü kim canlandırıyor? Onur Tuna'nın Mucize Doktor dizisinde oynadığı Ferman Eryiğit karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Onur Tuna ayrıldımı, Ferman Eryiğit öldü mü?
Mucize Doktor
0
Editör Ol
146
Yorum Yaz
7.3
7.3 / 10 0
91 Oy
Mucize Doktor - Onur Tuna - Ferman EryiğitOyuncuRolü
Ferman Eryiğit
Karakter Açıklaması
30'larında, hastanenin yıldız cerrahı. Adil Hoca tarafından yetiştirilmiş. Ukala ve uzak görünüyor ama aslında bir sırrı var. Bu sır yüzünden aslında kalbinin ne kadar yumuşak olduğunu görmüyor kimse. Ferman duygularını bastırıyor. Çünkü cerrahlıkta duygusallığa yer olmadığını bilir; takındığı sert tavır aslında asistanlarının iyiliği içindir. Herkes ona saygı duyar, biraz da ondan çekinir. Başarılı bir kariyeri ve güzeller güzeli bir sevgilisi, Beliz’i var; daha şimdiden hayalini kurduğu her ne varsa, hemen hepsine sahip. Şimdilik Ali’nin hastaneye alınmasına karşı. Ama gelecekte neler olacağı bilinmez.

Bu Karakterin İlişkileri

Bu Ünlü İçin Yorum Yaz

Yorumcu*
Konu/Başlık*
Yorum*
Duygunuz*

Bu Ünlü Hakkındaki Yorumlar

#34349
ferman'ı merakla bekliyorum umarım doktorlar dizisindeki arslan ibrahimoğlu gibi bir karakteri oynar onur tuna diziyi merakla bekliyorum umarım cuma ya da çarşamba yayınlanır fragman bir an önce gelsin kore ve amerika versiyonu izledim ben çok etkilendim çok beğenmiştim umarım mucize doktor harika efsane bir iş olur şimdiden merakla bekliyoruz
7 Ağustos 2019 / 18:54 Yorumcu Kimliği: a2b51aa2

Bu Ünlünün Diğer Bazı Çalışmaları

Onur Tuna'nın Oynadığı DizilerOnur Tuna Kaç Yaşında
RSSFacebookTwitterGoogleYouTubeInstagram
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya