Son 5 Yılın Reyting Şampiyonları
SAYISAL SIRALAMALAR
HAFTALIK DİZİ TOP 10
DİZİ ANKETİ SONUÇLARI
OYUNCU ANKETİ SONUÇLARI
 

Kertenkele: Yeniden Doğuş - Murat Demirkan / Ay Yıldızlı Adam - Ahmet Kayakesen Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)

Kertenkele: Yeniden Doğuş dizisi oyuncusu Ahmet Kayakesen dizide hangi rolde oynuyor? Kertenkele: Yeniden Doğuş dizisinde Murat Demirkan / Ay Yıldızlı Adam rolünü kim canlandırıyor? Ahmet Kayakesen'in Kertenkele: Yeniden Doğuş dizisinde oynadığı Murat Demirkan / Ay Yıldızlı Adam karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Ahmet Kayakesen ayrıldımı, Murat Demirkan / Ay Yıldızlı Adam öldü mü?
Kertenkele: Yeniden Doğuş
0
Editör Ol
72
Yorum Yaz
8.5
8.5 / 10 0
71 Oy
Kertenkele: Yeniden Doğuş - Ahmet Kayakesen - Murat Demirkan / Ay Yıldızlı AdamOyuncuRolü
Murat Demirkan / Ay Yıldızlı Adam
Karakter Açıklaması
İstanbul emniyetinin gözü pek ve başarılı bir komiseridir. Mert, cesur, zeki ve vatansever bir komiser olarak suçluların korkulu rüyasıdır. Çok iyi bir askeri eğitim aldığı için çok iyi dövüşür ve çok iyi silah kullanır. Ayırt edici özelliği suçluların peşinde iken ve dövüşürken çok hızlı düşünmesi ve çok hızlı dövüşmesidir. Gündüzleri kanun adamı gece ise gizemli bir maskeli kahramandır - ay yıldızlı adam-. Eşinin öldürülmesi sonrası eşinin katilini bulup intikam almak amacıyla özel kuvvetlerden ayrılıp Emniyet teşkilatına girmiştir. Hayatındaki tek amacı ve yaşam nedeni eşini öldürenleri bulup intikamını almaktır.

Bu Karakterin İlişkileri

Bu Ünlü İçin Yorum Yaz

Yorumcu*
Konu/Başlık*
Yorum*
Duygunuz*

Bu Ünlü Hakkındaki Yorumlar

Yorum Bulunamadı!

Bu Ünlünün Diğer Bazı Çalışmaları

Ahmet Kayakesen'in Oynadığı DizilerAhmet Kayakesen Kaç Yaşında
RSSFacebookTwitterGoogleYouTubeInstagram
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya