Son 5 Yılın Reyting Şampiyonları
SAYISAL SIRALAMALAR
HAFTALIK DİZİ TOP 10
DİZİ ANKETİ SONUÇLARI
OYUNCU ANKETİ SONUÇLARI
 

Kalbimin Sultanı - Sultan 2. Mahmud - Ali Ersan Duru Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)

Kalbimin Sultanı dizisi oyuncusu Ali Ersan Duru dizide hangi rolde oynuyor? Kalbimin Sultanı dizisinde Sultan 2. Mahmud rolünü kim canlandırıyor? Ali Ersan Duru'nun Kalbimin Sultanı dizisinde oynadığı Sultan 2. Mahmud karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Ali Ersan Duru ayrıldımı, Sultan 2. Mahmud öldü mü?
Kalbimin Sultanı
0
Editör Ol
8
Yorum Yaz
8.6
8.6 / 10 0
4 Oy
Kalbimin Sultanı - Ali Ersan Duru - Sultan 2. MahmudOyuncuRolü
Sultan 2. Mahmud
Karakter Açıklaması

Sultan Mahmud, Birinci Abdülhamid ile Nakş-ı Dil'in oğlu olarak 20 Temmuz 1785 günü Topkapı Sarayında doğar. Sultan Mahmud devletin çürümüş, yeniçerilerin kangren olmuş yapısından dolayı büyük üzüntü duyar. Gerçekleştirmek istediği devrimlerin önündeki en büyük engel olan Yeniçeri Ocağını kaldırmaya ant içer.

3. Selim'in hatalarını yapmamakta kararlıdır. Adımlarını teker teker atacaktır. Mahmud esprili, sanata düşkün, hoşsohbet bir adamdır. Ünlü bir hattattır.

Yenilikçi bir adam olmasının yanında geleneklerine de son derece bağlıdır. Arapça ve Farsçaya vâkıftır fakat Fransızcası iyi değildir. Anna'dan aldığı derslerle Fransızcasını geliştirir.

Geç başladığı için yeterince öğrenemediği bu batı dilini çocuklarının öğrenmesine çok önem verir. Anna'nın görevi kabul edişiyle Mahmud ile Anna'nın dersleri de başlamış olur. Önceleri basit bir dersle başlayan ilişkileri Mahmud'un sabırsızlıkla beklediği buluşmalara döner.

Bu Karakterin İlişkileri

Bu Ünlü İçin Yorum Yaz

Yorumcu*
Konu/Başlık*
Yorum*
Duygunuz*

Bu Ünlü Hakkındaki Yorumlar

Yorum Bulunamadı!

Bu Ünlünün Diğer Bazı Çalışmaları

Ali Ersan Duru'nun Oynadığı DizilerAli Ersan Duru Kaç Yaşında
RSSFacebookTwitterGoogleYouTubeInstagram
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya