Son 5 Yılın Reyting Şampiyonları
SAYISAL SIRALAMALAR
HAFTALIK DİZİ TOP 10
DİZİ ANKETİ SONUÇLARI
OYUNCU ANKETİ SONUÇLARI
 

Kadın Yorumları

Kadın dizisi hakkındaki yorum ve düşünceler. Kadın dizisi ile ilgili izleyici yorumları, görüşler, eleştiriler, öneriler, beklentiler.
Kadın
1
Editör Ol
389
Yorum Yaz
5.8
5.8 / 10 0
57 Oy

Bu Dizi İçin Yorum Yaz

Yorumcu*
Konu/Başlık*
Yorum*
Duygunuz*

Bu Dizi Hakkındaki Yorumlar

#34065
ahu yağtu yeni sezonda dizide olacak mı acaba sezon finalinde pırıl karakteri amerika'ya gidecekti ama babasını vurdular acaba ahu hanım senaryo gereği diziye veda edecek mi cevaplarsanız çok sevinirim
Site Yöneticisi: Ayrılacağını sanmıyorum.
18 Temmuz 2019 / 19:08 Yorumcu Kimliği: 28b8628
#34013
kadin dizisinin çekim tarihi ne zaman bir de mucize doktor ne zaman başlayacak acaba feyyaz beyin yeni projesi var mı yok mu cevaplarsanız sevinirim
Site Yöneticisi: Bilgi yok
14 Temmuz 2019 / 22:20 Yorumcu Kimliği: a9d6aba9
#33980
mf yapım'ın sahibi kim fatih aksoy mu yoksa fatih bayhan mı mucize doktor dizisinin yapımcısı kim acaba fatih aksoy mu fatih bayhan mı çok merak ediyorum açıklarsanız sevinirim
Site Yöneticisi: MF Yapım Fatih Aksoy ve Faruk Bayhan'ın ortak kurduğu bir şirket, sonradan Fatih Aksoy ayrıldı mı bilmiyorum. Hala birlikte çalışıyorlar. Mucize Doktor MF Yapım-Faruk Bayhan olarak görünüyor şu anda.
11 Temmuz 2019 / 20:22 Yorumcu Kimliği: 38b52f38
#33973
neden herkes uyarlama dizi yapıyor anlamış değilim kendi özgün senaryoları yok mu senaristin ben mesela kitap yazarım kitaplarımı hep kendim yazarım hiç uyarlamam mesela neden kitap filmler kore dizileri türkiye'ye dizi olarak uyarlanıyor keşke kendi senaryolarını yazsa senaristlerimiz hep uyarla uyarla nereye kadar yani değil mi
Site Yöneticisi: Şu anda özgün senaryolu diziler çoğunlukta aslında. Uyarlama senaryoda şöyle bir avantaj oluyor; yazılmış olan hikayeye insanların nasıl tepki verdiğini biliyorsunuz, kendi ülkesinde yüksek reyting almış diziler uyarlanıyor, böylece yapılan dizinin şansı yüksek oluyor. Mesela İstanbullu Gelin dizisi de Türkiye'de başarılı oldu, özellikle AB grubunda, şimdi o da İsrail'de uyarlanıyor. Özgün senaryoda izleyicinin nasıl tepki vereceğini kestirmek pek mümkün değil. Denenmemişi denemektense denenmişi denemek daha az riskli :D
11 Temmuz 2019 / 01:02 Yorumcu Kimliği: c6527c
#33955
şeyma kormaz yeni dizisiyle dönecek mi çok merak ediyorum bir de mucize doktor dizisinin kore versiyonu mu yoksa amerikan versiyonu mu uyarlanacak cevaplarsanız sevinirim bu arada kadın dizisinin çekim tarihi belli mi yayın günü filan
Site Yöneticisi: Şeyma Korkmaz ile ilgili haber yok. Mucize Doktor Güney Kore dizisi Good Doctor'dan uyarlanacak. Kadın ile ilgili bilgi yok.
8 Temmuz 2019 / 23:43 Yorumcu Kimliği: a3a4eba3
#33902
diziyi çok seviyorum yeni sezonda kim bilir ne olacak bu arada dün bir sitede okumuştum feyyaz duman ve hilal altınbilek temmuz'un sonlarında bir sinema filminde başrol oynacaklarmış acaba ne kadar doğru ali eyüboğlu'na kuzenim sormuş o da görüşme aşamasındalar demiş acaba böyle bir bilgi var mı bu iki oyuncu sizce bir projede yer alır mı sinema filminde
Site Yöneticisi: Bize gelen bir bilgi yok. Sinema projesinde buluşabilirler, neden olmasın...
5 Temmuz 2019 / 01:04 Yorumcu Kimliği: eded50ed
#33888
yeni sezonu merakla bekliyorum lakin bir haber okumuştum feyyaz duman yeni sezonda ölerek diziye veda edecek mi yerine ise berkay ateş gelecek mi sizce bu haber doğru mu lost magazin diye bir sayfa yazmıştı 1 hafta önce acaba doğruluk payı var mı feyyaz bey yerine berkay ateş mi gelecek birsen altuntaş'a sordum ama bir şey demedi acaba sorumu cevaplarsanız
Site Yöneticisi: Şu an için öyle bir bilgi yok.
4 Temmuz 2019 / 04:14 Yorumcu Kimliği: 83ee6683
#33887
yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum acaba neler olacak kazada arif ve hatice kurtulacak mı yeni sezonda yine fox'tayız bu arada ben de arbahçıyım fanlar
3 Temmuz 2019 / 23:39 Yorumcu Kimliği: 83ee6683
Bu Üyeye Mesaj Gönder
#33845
kadın
şahsen, ben berkay ateş'in kadın dizisine yakışacak bir karakter olduğunu düşünmüyorum, simge. yani bence kadın dizisine gitmez. ayrıca arif'in bir kardeşi var zaten, başka bir kardeşinin daha çıkacağını sanmam. inşallah, ece özdikici ve tuğçe altuğ'u da görebileceğimiz bir sezon olur. acaba; hande altaylı ne düşünüyor?? :)
29 Haziran 2019 / 22:48 Yorumcu Kimliği: 3cb1873c
#33844
bizim ahlak anlayışımız gayet de yerinde pardon evli bir adamla bahar'ın olmasını istemek nasıl bir zihniyet acaba pardon ama evlilik sahte bile olsa çocuklar başkasından da olsa o adamın pırıl'la yaşadıkları gerçek tamamı yok sarhoştum bilmem ne bunlar hepsi yalan dolan adam resmen bahar'a takıntılı çocukları kullanıyor bahar'la olabilmek için umarım arif kazada ölür de çıkar diziden bu da benim son izlediğim dizi olur çünkü siz gibi sarp'ı destekleyen insanlarla aynı diziyi izlemek resmen utanç verici keşke sarp evli olmasaydı o zaman birlikte olsunlar derdim ama demiyorum kusura bakmayın sizin sarpınız anca ağlasın zırlasın dursun oyunculuk sıfır keşke başrol yerine yan rol olsaymış feyyaz duman ondan bin kat daha iyi oyuncu sesi de efsane adam ödüllü bir kere keşke başrol olabileceği bir dizide izlesek kendisini bu arada arif bahar isteyenler de kimse bahar sarp'la evli demesin bir adamın iki eşi olmaz oh ne güzel adam evlensin çocukları eşi ona geri dönsün öyle mi yok öyle bir dünya sarpçılar hayal görüyorsunuz pırıl hayatta olduğu sürece arif ve şirin varken bahar sarp'a dönmez hem bahar arif'i seviyorum dedi sarp'ın yanında çok mutsuz yüzü bile zoraki gülüyor onun yanında kadının gözleri arif arıyor hatırlarım gerçi uzun yazdım ama tam yazdım gerçekleri yazdım yazarken de yoruldum ama olsun değer siz gibi sarpçılara laf anlatmaya
29 Haziran 2019 / 18:55 Yorumcu Kimliği: f1b98f1
#33843
ben de diziyi beğenerek izliyorum arbahçıyım her daim berkay ateş yeni sezonda kadın dizisinde arif'in kardeşi olarak diziye katılacak diyorlar acaba doğru mu bir bilginiz var mı berkay ateş'le ilgili kendisini çok severek takip ediyorum umarım doğrudur bu transfer haberi. iki yakışıklı oyuncu berkay ve feyyaz birlikte rol alırlar
29 Haziran 2019 / 17:04 Yorumcu Kimliği: f1b98f1
#33838
ahlak anlayışı sıfırlanmış, bahar sarp'la resmen evli ve iki de çocukları var.
29 Haziran 2019 / 10:17 Yorumcu Kimliği: 6c82986c
#33831
kadın
yeni sezon hakkında bilginiz var mı feyyaz duman diziden ayrılmasın ben de arbahçıyım
27 Haziran 2019 / 22:57 Yorumcu Kimliği: 436a7f43
#33830
ben de arbahçıyım ölene kadar, sizce arif o kazada ölecek mi yoksa yaşayacak mı çok merak ediyorum feyyaz beye instagramda yazdım diziden ayrılmayın dedim o da benim yoruma beğeni attı
27 Haziran 2019 / 19:36 Yorumcu Kimliği: f1b98f1
Bu Üyeye Mesaj Gönder
#33828
merhaba, derin; ben kadın dizisinin bu sitedeki editörüyüm. şahsen benim fikrimce ben arbahçıyım.
27 Haziran 2019 / 14:42 Yorumcu Kimliği: 91d9c891
#33823
siz arbahçı mısınız yoksa sarbahçı mısınız sizin fikrinizi merak ediyorum tabii diziyi izliyorsanız bu arada yeni sezonda yine fox'tayız
26 Haziran 2019 / 16:46 Yorumcu Kimliği: 95652e95
#33822
bahar'ın diğer kardeşi burcu diziye ne zaman gelecek bir yerde diziye burcu yeni sezonda katılacakmış feyyaz beyle partner olacakmış yazmışlar acaba doğru mu bu arada neden fox tv yasak elma ve kadın tekrarlarını yayınlamıyor hep yaparsın aşkım yayınlanıyor keşke dizilerinin tekrarını verse
26 Haziran 2019 / 16:45 Yorumcu Kimliği: 95652e95
#33817
oyuncularda imaj değişikliği yapılmış galiba caner cindoruk bıyık bırakmış, seray kaya saçlarını boyatmış, feyyaz bey kilo almış ilk bölümlerdeki haline dönmüş saçını kısaltmış acaba oyuncular yeni sezonda bu yeni imajlarıyla mı oynayacak yoksa dizide zaman ilerlemesi mi yaşanacak cevaplarsanız sevinirim tarih belli mi acaba. feyyaz beyin yeni imajını çok beğendim, on numara beş yıldız. inşallah bu haliyle kamera karşısına çıkar bir de son sorum olacak kovan filminin fragmanı ne zaman yayınlar acaba bir bilginiz var mı cevaplarsanız mutlu olurum teşekkür ederim şimdiden diziyi merakla bekliyorum heyecanla
25 Haziran 2019 / 21:15 Yorumcu Kimliği: b9e98db9
#33813
diziyi severek takip ediyorum feyyaz duman'ı çok beğeniyorum ben de bir mardinli olarak onun oyunculuğunu ayakta alkışlıyorum yolu açık olsun iyi ki tanıdık feyyaz beyde sadri alışık ediz hun kadir inanır yılmaz güney havası var dilerim onlar kadar efsane bir oyuncu olarak adını altın harflerle yazdırır bir de acaba osman gazi dizisi diriliş ertuğrul'un devamı mı yoksa farklı bir hikaye mi osman gazi kaç sezon sürecek burak'ın partneri kim olacak dizi ne zaman başlayacak bir bilginiz var mı şimdiden sağolun bir de tek bir soru prison break dizisi çekilecekti başrolde kıvanç olacaktı tekrar gündemde o dizi harika bir dizi 5 sezonu izledim kıvanç harika seçim olur dilerim çekebilirler
Site Yöneticisi: Osman, Ertuğrul'un devam dizisi olacak. Prison Break uyarlaması ile ilgili yeni bir bilgi yok.
25 Haziran 2019 / 14:25 Yorumcu Kimliği: 55e9955
#33802
oyuncu
nisan yerine oynayacak kızım tıpkısının aynısıdır yaş 14 görmeniz lazım
24 Haziran 2019 / 19:16 Yorumcu Kimliği: a89beda8
Diğer Yorumları Göster.
Özel Dizi Haberleri
 
Anketler













 
Özel Dizi Haberleri
 
Dizi Oyuncuları
 
RSSFacebookTwitterGoogleYouTubeInstagram
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya