Son 5 Yılın Reyting Şampiyonları
SAYISAL SIRALAMALAR
HAFTALIK DİZİ TOP 10
DİZİ ANKETİ SONUÇLARI
OYUNCU ANKETİ SONUÇLARI
 

Kadın Yorumları

Kadın dizisi hakkındaki yorum ve düşünceler. Kadın dizisi ile ilgili izleyici yorumları, görüşler, eleştiriler, öneriler, beklentiler.
Kadın
1
Editör Ol
415
Yorum Yaz
5.8
5.8 / 10 0
57 Oy

Bu Dizi İçin Yorum Yaz

Yorumcu*
Konu/Başlık*
Yorum*
Duygunuz*

Bu Dizi Hakkındaki Yorumlar

#34795
yeni sezonda afiş değişecek mi bir de fox tv'nin yeni sezon tanıtım filmi ne zaman gelir merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim acaba bir de yeni sezon 2. fragman ne zaman gelecek bir bilginiz tahmininiz var mı
Site Yöneticisi: Bilgi yok
11 Eylül 2019 / 16:54 Yorumcu Kimliği: b8b533b8
#34770
arif karakterinin diziden ayrılacağı söylendi acaba arif ölerek diziye veda edecek mi
9 Eylül 2019 / 18:51 Yorumcu Kimliği: ede9aed
#34767
demin bir sitede okudum, "kadın hayranlarını çıldırtan ayrılık" demiş bir de arif karakteri yeni sezonda diziden ayrılacakmış kulislerde konuşuluyor yazmış acaba bu bilgi doğru mu öyle bir ihtimal var mı
9 Eylül 2019 / 14:17 Yorumcu Kimliği: 7a6517a
#34763
diziyi merakla bekliyorum acaba setten paylaşım yapmayan oyuncu diziye veda eder mi ya da paylaşıp yapan oyuncu da ayrılır mı cevaplarsanız çok sevinirim çünkü yeni sezonu bomba gibi heyecanla bekliyorum bir de çukur'da ercan kesal ayrıldı mı acaba
Site Yöneticisi: Setten paylaşım yapıyorsa dizide vardır ama ne kadar kalacağı belli olmaz. Paylaşım yapmaması diziden kesin olarak ayrılacağı anlamına gelmez. Çukur'da Ercan Kesal ayrılmış olabilir, zaten daha önce de konuşuluyordu, hızlı haberlerde vermiştik.
8 Eylül 2019 / 17:41 Yorumcu Kimliği: 2b1662
#34758
bugün set başlamış hayırlı olsun kadın ekibi setten bir fotoğraf paylaşmıştı bennu hanım fotoğrafta kendisi feyyaz bey ve seray kaya ve ekipten iki kisi vardı acaba ayrılan oyuncu kim caner cindoruk mu bir tahminiz var mı
Site Yöneticisi: Böyle bir iddia olduğuna dair haber yapmıştık.
8 Eylül 2019 / 00:14 Yorumcu Kimliği: 2b1662
#34723
caner bey diziden ayrılacakmış acaba doğru mu
3 Eylül 2019 / 15:12 Yorumcu Kimliği: c6ee42c6
#34716
feyyaz duman yeni sezonda olacak mı acaba cevaplar mısınız çok merak içindeyiz
Site Yöneticisi: Evet olacak (Türkçe yazım kurallarına uymanız yorumların yayınlanma olasılığını yükseltir.)
2 Eylül 2019 / 17:01 Yorumcu Kimliği: c6ee42c6
#34713
kadın dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak bilginiz var mı
1 Eylül 2019 / 22:45 Yorumcu Kimliği: 4c6a334c
#34709
çekimler ne zaman acaba belli oldu mu cevaplarsınız sevinirim
1 Eylül 2019 / 19:38 Yorumcu Kimliği: c6ee42c6
#34702
bir şey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim feyyaz duman yeni sezonda dizide olacak mı çünkü evleniyor olması diziden ayrılmasına neden olabilir mi bir de kadın dizisinin çekimleri yarın başlıyor deniliyor acaba doğru mu
31 Ağustos 2019 / 17:23 Yorumcu Kimliği: 4bb1934b
Bu Üyeye Mesaj Gönder
#34697
nuran
sevgili nuran, ben de aynı fikirdeyim. sürekli senaristi suçluyorlar. "bu adama ne yaptınız" falan diye. bir oyuncu kendi siteğiyle ayrılamaz mı? yeliz de kendi isteğiyle ayrılmıştı yoksa senaristin öyle bir planı yokmuş. senaryo oyuncuların diziye olan bakışları ile değişiyor.
31 Ağustos 2019 / 00:17 Yorumcu Kimliği: 59b18f59
#34695
kadın
caner cindoruk'un diziden ayrılması tam isabet olmuş çünkü sarp karakteri dizide sönük kaldı bence
30 Ağustos 2019 / 23:00 Yorumcu Kimliği: a93758a9
#34687
feyyaz duman 5 eylül'de evleniyormuş acaba doğru mu bir de feyyaz bey evlendiği için diziden ayrılabilir mi cevaplarsanız sevinirim
Site Yöneticisi: Evleniyor ama tarihi bilmiyoruz. Diğer bilgileri mobil/web dizi sayfalarından veya Hızlı Haberler bölümünden takip edebilirsiniz.
30 Ağustos 2019 / 16:29 Yorumcu Kimliği: 96e91596
#34686
yahu arkadaşlar caner cindoruk kendisi istemiş ayrılmayı neden senaristi yönetmeni kanalı suçluyorsunuz madem yapımcı istedi eee o zaman geri dönmez yapımcıya hande hanıma fox tv'ye hakaret eden insanlar neden dönüp caner beye bir şey demiyor ayrılmayın demiyor suçlu kim fox tv mi medyapım mı senarist mi neymiş başroller ölmez siz öyle sanın haksız mıyım sizce, cevaplarsanız sevinirim
30 Ağustos 2019 / 16:09 Yorumcu Kimliği: 96e91596
#34676
eğer caner cindoruk ayrılığı gerçekse reytingi etkiler mi bir de caner yerine feyyaz duman mı başrol olacak açıklarsanız sevinirim
29 Ağustos 2019 / 18:30 Yorumcu Kimliği: b165db1
#34671
bir şey sorabilir miyim acaba bu haberin doğruluk payı var mı twitter'da deniz tural caner cindoruk diziden çıkıyor dedi bir de yakın zamanda arif ayrılacakmış acaba doğru mu cevaplar mısınız çok merak ediyoruz fanlar olarak
Site Yöneticisi: İddiayı gördük, aynı kişi dizinin Ocak'ta biteceğini de söylüyor. Başka kaynaktan teyit edemedik ama doğru olma ihtimali var, bir duyum almış olabilir.
29 Ağustos 2019 / 01:55 Yorumcu Kimliği: 30b81d30
#34618
dizilerin yeni sezon fragmanları gelmeye başladı kadın dizisi fragmanı ne zaman gelir acaba çekimler ne zaman başlayacak yeni sezon sahneleri hastanede çekilecekmiş acaba doğru mu hatice ölecek ve arif sakat kalacak diyorlar acaba doğru mu
24 Ağustos 2019 / 00:19 Yorumcu Kimliği: 9a65829a
#34571
acaba fox tv'nin yeni sezon tanıtım filmi ne zaman gelir acaba atv'ninki bugün yayınlandı ben pek beğenmedim
20 Ağustos 2019 / 23:08 Yorumcu Kimliği: c161dec1
#34523
acaba bütün diziler mi eylül'de başlayacak yoksa ekim'de mi? kadın dizisinin ekibinden biri dizinin ekim'de başlayacağını söyledi acaba doğru mu sefirin kızı dizisi ne zaman başlayacak dizinin yayın günü belli mi acaba
18 Ağustos 2019 / 17:02 Yorumcu Kimliği: a2b51fa2
#34512
acaba feyyaz bey nişanlandı mı sosyal medyada bir fotoğraf gördüm arkadaşlarıyla çekilmiş parmağında alyans takılıydı acaba nişanlanmış olabilir mi sizce
17 Ağustos 2019 / 19:47 Yorumcu Kimliği: dd652cdd
Diğer Yorumları Göster.
RSSFacebookTwitterGoogleYouTubeInstagram
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya