Son 5 Yılın Reyting Şampiyonları
SAYISAL SIRALAMALAR
HAFTALIK DİZİ TOP 10
DİZİ ANKETİ SONUÇLARI
OYUNCU ANKETİ SONUÇLARI
 

Güvercin - Kenan - Mehmet Ali Nuroğlu Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)

Güvercin dizisi oyuncusu Mehmet Ali Nuroğlu dizide hangi rolde oynuyor? Güvercin dizisinde Kenan rolünü kim canlandırıyor? Mehmet Ali Nuroğlu'nun Güvercin dizisinde oynadığı Kenan karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Mehmet Ali Nuroğlu ayrıldımı, Kenan öldü mü?
Güvercin
0
Editör Ol
22
Yorum Yaz
5.7
5.7 / 10 0
17 Oy
Güvercin - Mehmet Ali Nuroğlu - KenanOyuncuRolü
Kenan
Karakter Açıklaması
Kevsa'nın büyük oğlu, Ökkeş ve Nefise'nin ağabeyleridir. Yakışıklı, yaşından daha büyük gösteren ve davranan, yaşadığı coğrafyadaki erkeklerin aksine; olayları şiddetle değil, anlaşarak çözmek taraftarı olan, hümanist biridir. Çok başarılı bir öğrenci olarak liseyi İstanbul'da okur ve geleceğiyle ilgili büyük planlar yaparken, babası Ahmet'in öldürülmesiyle Antep'e dönmek, genç yaşta işlerin başına geçmek ve ailenin reisi olmak zorunda kalmıştır. Büyük bir fıstık işleme tesisi kurmuş, şehirde butik bir otel açmıştır. Serseri kardeşi Ökkeş'e sahip çıkmak ve onu zaptetmek için elinden geleni yapmaya çalışır.

Bu Karakterin İlişkileri

Bu Ünlü İçin Yorum Yaz

Yorumcu*
Konu/Başlık*
Yorum*
Duygunuz*

Bu Ünlü Hakkındaki Yorumlar

#37026
AYHAN IŞIK -gibi
Ben bu oyuncuyu ilk defa güvercin filminde gördüm .demek ki diğer oynadığı dizilere hiç denk gelme dim.kısmet bu filmmiş .sırf bu oyuncu Ayhan ışıık gibi baktığı için bakıyorum. diğer çok kıymetli oyuncu larda ağır basıyor.konusu güzel .kenan rolünü güzel oynuyor..bence bu oyuncu yu hiç boş bırak mayın.80 yaşına kadar oynar..her rolün hakkını verir ama daha çok onun kişiliğini yansıtan roller verilmeli.oyuncu her rolü oynamasına gerek yok.bazı roller oyuncuya oturur.kötü rolünde hakkını veriyor.FAKAT OYUNCUNUN ASIL KUMAŞInın cinsini değiştirmenin anlamı yok..yani ona olgunluk.ağırbaşlılık...kamil roller onu ona gider.BİR BAKIŞIN da Ayhan ışık ışığı var..JÖN lüğü hakediyor..kendisini kutlarız..Emeğinin hakkını veriyor.yalnız rol arkadaşı hayalimde daha farklıydı ..gerçi bu arkadaş yeni galiba ...yeni oyunculara fırsat vermek gerektiğini düşünüyorum.yoksa ...yazacak çok düşüncem var.zamanım yok...başarılar diliyorum.
30 Aralık 2019 / 12:54 Yorumcu Kimliği: 90a1b690

Bu Ünlünün Diğer Bazı Çalışmaları

Mehmet Ali Nuroğlu'nun Oynadığı DizilerMehmet Ali Nuroğlu Kaç Yaşında
RSSFacebookTwitterGoogleYouTubeInstagram
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya