Son 5 Yılın Reyting Şampiyonları
SAYISAL SIRALAMALAR
HAFTALIK DİZİ TOP 10
DİZİ ANKETİ SONUÇLARI
OYUNCU ANKETİ SONUÇLARI
 

Güneşin Kızları - Ali Mertoğlu - Tolga Sarıtaş Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)

Güneşin Kızları dizisi oyuncusu Tolga Sarıtaş dizide hangi rolde oynuyor? Güneşin Kızları dizisinde Ali Mertoğlu rolünü kim canlandırıyor? Tolga Sarıtaş'ın Güneşin Kızları dizisinde oynadığı Ali Mertoğlu karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Tolga Sarıtaş ayrıldımı, Ali Mertoğlu öldü mü?
Güneşin Kızları
1
Editör Ol
405
Yorum Yaz
8.7
8.7 / 10 0
288 Oy
Güneşin Kızları - Tolga Sarıtaş - Ali MertoğluOyuncuRolü
Ali Mertoğlu
Karakter Açıklaması

Haluk'un oğlu. 17 yaşında. Yakışıklı, zeki, kurnaz, havalı… Halası Rana gibi sinsi ve içten pazarlıklı bir tarafı da var. Hayatında amacı olmayan, baba parası yiyen, züppe imajı var. Dünya umurunda değil gibi davranıyor. Güçlü görünmeye çalışıyor. Babasından çekiniyor. Onu sinirlendirmemeye çalışıyor.

Güneş ve kızların gelişinden hiç hoşlanmıyor. Hele Selin'in hevesli hallerine sinir oluyor. Selin'in tam bir kezban ve buldumcuk olduğunu düşünüyor. Her şeyi alaya alan Ali'nin hayatta tek korktuğu insan babası olduğundan, kızlarla iyi geçinmek zorunda. O da Haluk etraftayken, kızlara iyi davranıyor sonra umurunda olmuyor. Savaş ile aralarının eskisi gibi olmamasına çok üzülüyor. Savaş, Ali ve Emre aralarından su sızmayarak büyümüşler. Sonra Melisa Savaş'ın sevgilisi, Tuğçe de Emre'nin sevgilisi olarak katılmış arkadaş gruplarına. Ali'nin ciddi kız arkadaşı olmamış, onun yanındaki kızlar sık sık değişmiş. Hiç aşık olmamış ve aşkı ciddiye almıyor. Şaşırtıcı derecede çalışkan bir çocuk. Dersleri ciddiye alıyor. Babasının parasıyla istediği okula gidebilir ama onun henüz kimsenin bilmediği başka planları var. Bir kere, bir an önce bu evden ve babasından kurtulmak istiyor. Ancak başarılı olursa kendini kurtarabilir. Bir daha babasına ihtiyacı olmaması için çok çalışmalı.

Bu Karakterin İlişkileri

Bu Ünlü İçin Yorum Yaz

Yorumcu*
Konu/Başlık*
Yorum*
Duygunuz*

Bu Ünlü Hakkındaki Yorumlar

#12147
sen
tolga sen çok iyi oynuyorsun bir tanesin.
15 Aralık 2015 / 14:44 Yorumcu Kimliği: ba2c26ba
#8087
my
bütün oyuncuları seviyorum ama tolga sarıtaşı daha çok seviyorum
25 Temmuz 2015 / 19:58 Yorumcu Kimliği: 90df7c90
#7999
me
selam, seni seviyorum.
21 Temmuz 2015 / 15:40 Yorumcu Kimliği: 75879875

Bu Ünlünün Diğer Bazı Çalışmaları

Tolga Sarıtaş'ın Oynadığı DizilerTolga Sarıtaş Kaç Yaşında
RSSFacebookTwitterGoogleYouTubeInstagram
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya