Son 5 Yılın Reyting Şampiyonları
SAYISAL SIRALAMALAR
HAFTALIK DİZİ TOP 10
DİZİ ANKETİ SONUÇLARI
OYUNCU ANKETİ SONUÇLARI
 

Güneşin Kızları - Nazlı Yılmaz - Burcu Özberk Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)

Güneşin Kızları dizisi oyuncusu Burcu Özberk dizide hangi rolde oynuyor? Güneşin Kızları dizisinde Nazlı Yılmaz rolünü kim canlandırıyor? Burcu Özberk'in Güneşin Kızları dizisinde oynadığı Nazlı Yılmaz karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Burcu Özberk ayrıldımı, Nazlı Yılmaz öldü mü?
Güneşin Kızları
1
Editör Ol
405
Yorum Yaz
8.7
8.7 / 10 0
288 Oy
Güneşin Kızları - Burcu Özberk - Nazlı YılmazOyuncuRolü
Nazlı Yılmaz
Karakter Açıklaması

Nam-ı diğer hırçın kızımız. İkizlerden 'büyük' olanı. Tabi sadece 5 dakika farkla. Ama bu Nazlı'nın her fırsatta ablalık taslamasını engellemiyor. Selin ile hiç anlaşamıyorlar. Nazlı, inatçı, başı beladan kurtulmayan, kavgacı, bela bir genç kız. Sürekli bir volkan gibi patlıyor, sürekli atarlı! Hırçınlığı, çevresindekilere zarar verse de en çok kendisine zarar veriyor. Neyse ki hayatında resim var. Grafiti artisti olan Nazlı, kendini en iyi şekilde sokaklarda ifade edebiliyor. Sokağın, öfkenin, isyanın ruhu olan rap müzik de Nazlı'nın vazgeçilmezi.

Nazlı, babasının eksikliğini çok çekiyor. Bir gün babasının onlara döneceğini umuyor ama büyüdükçe, bunun saçma bir hayal olduğuyla yüzleşiyor. Bu yüzden annesinin hayatına giren erkeklere düşman. Tabi kız kardeşlerinin de sevgilisi olmasını istemiyor. İkizi Selin, Nazlı'nın despotluğundan bıkmış durumda ve onu takmıyor. Küçük Peri ise, ablasının sözünü dinliyor.

Nazlı, annesi ve kardeşleriyle olan çekirdekçik ailesini çok seviyor. Kimse aralarına girsin istemiyor. Kıskançlığı bundan. Nazlı ve ailesinin mutlu mesut, kavgalı dövüşlü, inişli çıkışlı hayatlarında kimseye yer yok. Ta ki Haluk denen adamın piyasaya çıkmasına dek!

Nazlı, huysuzluğu sayesinde, İstanbul'da da hemen kendini belli ediyor. Bu, kendini bir şey sanan zengin züppeleri ile arkadaş olamayacağını çok iyi biliyor ama Nazlı, tek tabanca takılmaya alışmış. Bu sırada onun gibi dışlanmış Savaş ile yolları kesişiyor. Savaş, Nazlı'dan da bela, tehlikeli bir çocuk.

Bu Karakterin İlişkileri

Bu Ünlü İçin Yorum Yaz

Yorumcu*
Konu/Başlık*
Yorum*
Duygunuz*

Bu Ünlü Hakkındaki Yorumlar

#12148
hırçın kız
keşke ben de senin gibi hırçın olsam burcum seni seviyoruz.
15 Aralık 2015 / 14:47 Yorumcu Kimliği: ba2c26ba

Bu Ünlünün Diğer Bazı Çalışmaları

Burcu Özberk'in Oynadığı DizilerBurcu Özberk Kaç Yaşında
RSSFacebookTwitterGoogleYouTubeInstagram
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya