Son 5 Yılın Reyting Şampiyonları
SAYISAL SIRALAMALAR
HAFTALIK DİZİ TOP 10
DİZİ ANKETİ SONUÇLARI
OYUNCU ANKETİ SONUÇLARI
 

Elimi Bırakma - Feride Çelen - Seray Gözler Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)

Elimi Bırakma dizisi oyuncusu Seray Gözler dizide hangi rolde oynuyor? Elimi Bırakma dizisinde Feride Çelen rolünü kim canlandırıyor? Seray Gözler'in Elimi Bırakma dizisinde oynadığı Feride Çelen karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Seray Gözler ayrıldımı, Feride Çelen öldü mü?
Elimi Bırakma
0
Editör Ol
225
Yorum Yaz
8.3
8.3 / 10 0
51 Oy
Elimi Bırakma - Seray Gözler - Feride ÇelenOyuncuRolü
Feride Çelen
Karakter Açıklaması
Feride Hanım 70 yaşlarında büyük bir yemek firmasının sahibidir. Fakir bir hayattan zengin bir yaşama yelken açmış, çok çalışmış, zeki, merhametli, hak yemeyen bir kadındır. Küçük oğluyla dul kaldığı günden beri çalışmış, bugünlere dişiyle tırnağıyla gelmiştir. Bu yüzdendir ki iş yerinde çalışanları arasında kadınların önceliği her daim ön plandadır. Sosyal sorumluk projelerinde ön planda her daim rol alır. Adeta kanatsız bir melektir. Feride Hanım için dokunulmaz şey "aile"dir. Ailesi onun hazinesidir. Oğlu öldükten sonra daha sıkı sarılır ailesine ancak ailesini tanımadığını fark eder. Hayatı boyunca inandığı uğurda emin adımlar atan Feride Hanım ailesini hizaya getireceğine emindir! Oğlunun ölümünden sonra durağanlaşmıştır. Olgunluğu, inanışı oğlunun ölümünü kabullenmesini kolaylaştırmıştır. "Allah verdi Allah aldı, bu kadarmış yazısı" der içi kan ağlayarak. Onun bu güçlü tavrı aile içinde tepki almasına sebep olur. İyi bir insan olan Feride Hanım'ın hassas olduğu konular arasında insan sağlığı gelir. Yemek işinde olduğu için bu konuda özellikle hassastır. Gururlu ve güçlü bir kadındır. Kimseden yardım istemez. Her şeyin üstesinden kendisinin gelebileceğine inanır. Ta ki hastalığı baş gösterene kadar. Güçlü kadın hayatta her şeyle tek başına savaşmıştır. Hastalığıyla da savaşırken bunu yapmak isteyecektir. Affedici bir kadındır. İnsanın hata yapacağına inanır. Mühim olan hatanın tekrarlanmamasıdır.

Bu Karakterin İlişkileri

Bu Ünlü İçin Yorum Yaz

Yorumcu*
Konu/Başlık*
Yorum*
Duygunuz*

Bu Ünlü Hakkındaki Yorumlar

#31044
❤️elimi bırakma❤️feride obrazı çok gözel dizinin gözeliyi feride hanıma bağlı hekayede feride hanımın insanlara kayğısı kömeki parlağ görünür feride hanım kimsesiz kızlara ane abla oldu azala varın yokun vermesi ailesin kızdıdı feride hanımın gözünde pul para görünmür onun istediyi yuvası ücün sevgi aşk idi para yok feride obrazın dizinin finalınadek görmek isterik dizinin oyuncuları gözeldi oyunculara uğurlar arzu ediriz
3 Şubat 2019 / 17:36 Yorumcu Kimliği: 6bbf136b

Bu Ünlünün Diğer Bazı Çalışmaları

Seray Gözler'in Oynadığı DizilerSeray Gözler Kaç Yaşında
RSSFacebookTwitterGoogleYouTubeInstagram
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya