Son 5 Yılın Reyting Şampiyonları
SAYISAL SIRALAMALAR
HAFTALIK DİZİ TOP 10
DİZİ ANKETİ SONUÇLARI
OYUNCU ANKETİ SONUÇLARI
 

Diriliş Ertuğrul - Bamsı Alp Başı - Nurettin Sönmez Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)

Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncusu Nurettin Sönmez dizide hangi rolde oynuyor? Diriliş Ertuğrul dizisinde Bamsı Alp Başı rolünü kim canlandırıyor? Nurettin Sönmez'in Diriliş Ertuğrul dizisinde oynadığı Bamsı Alp Başı karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Nurettin Sönmez ayrıldımı, Bamsı Alp Başı öldü mü?
Diriliş Ertuğrul - Nurettin Sönmez - Bamsı Alp BaşıOyuncuRolü
Bamsı Alp Başı
Karakter Açıklaması

5. SEZON
On yıl boyunca Ertuğrul Bey’in en yakınındaki iki kişiden biri olmayı sürdürmüş ve Alp başılık vazifesini de layıkıyla yerine getirmiştir. Bu geçen süreçte Aslıhan'ın yanı sıra bir de Aybars adında bir çocuğu dünyaya gelmiştir.

GENEL AÇIKLAMA
Kayı gençleri içerisinde iyi derece kılıç kullanan bir yiğittir. İri cüssesi ve cesareti onu zorlu dövüşlerde ön plana çıkarır. Onun bu korkutucu görüntüsü altında ise iyi bir kalbi vardır. Bamsı Beyrek, Ertuğrul Bey'e koşulsuz bir sadakatle bağlıdır. Kayı obasının ve Ertuğrul Bey'in vazgeçilmez alpları arasında olan bamsı, çift kılıçla savaşabilen korkusuz bir alptır. Fakat en gergin durumlarda dahi saflığı ile sempati kazanabilir.

Bu Karakterin İlişkileri

Bu Ünlü İçin Yorum Yaz

Yorumcu*
Konu/Başlık*
Yorum*
Duygunuz*

Bu Ünlü Hakkındaki Yorumlar

#11139
bamsı
abi sen olmayınca iyi olmuyor. doğan turgut alp sen de bir gelsen çok iyi olacak. umarım en kısa zamanda seni filmde görürüz. diğerleri iyi ama senin savaşma yöntemini daha iyi buluyorum. süpersi,n umarım seni en kısa zamanda görürüz. iyi rolün var dizide.
11 Kasım 2015 / 23:53 Yorumcu Kimliği: 4a0e4a

Bu Ünlünün Diğer Bazı Çalışmaları

Nurettin Sönmez'in Oynadığı DizilerNurettin Sönmez Kaç Yaşında
RSSFacebookTwitterGoogleYouTubeInstagram
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya