Son 5 Yılın Reyting Şampiyonları
SAYISAL SIRALAMALAR
HAFTALIK DİZİ TOP 10
DİZİ ANKETİ SONUÇLARI
OYUNCU ANKETİ SONUÇLARI
 

Diriliş Ertuğrul - Hayme Ana - Hülya Darcan Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)

Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncusu Hülya Darcan dizide hangi rolde oynuyor? Diriliş Ertuğrul dizisinde Hayme Ana rolünü kim canlandırıyor? Hülya Darcan'ın Diriliş Ertuğrul dizisinde oynadığı Hayme Ana karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Hülya Darcan ayrıldımı, Hayme Ana öldü mü?
Diriliş Ertuğrul - Hülya Darcan - Hayme AnaOyuncuRolü
Hayme Ana
Karakter Açıklaması

5. SEZON
İlerlemiş yaşına rağmen Kayılar'ın bacılar başı olma mesuliyetini layıkıyla sürdürmeye devam etmekte ve yeri geldiğinde obasını canı pahasına savunmaktadır. Oba içinde dengeleri sağlama hususunda da hala etkinliğini sürdürmektedir.

GENEL AÇIKLAMA
Boy veren ve Kayı'yı bir arada tutan mayadır Hayme Ana. Hayme, oğlu Ertuğrul'un yolculuğunda, ona dualarıyla eşlik eden eli öpülesi kadındır. Ertuğrul'a canı gönülden inanan Hayme Ana, tehlike anlarında önemli kararların verilmesinde etkin rol oynayacaktır. İdareci yönü sayesinde meydana gelen her türlü ayrışmayı engelleyebilir. Sabırlı ve kanaatkar yapısıyla Türk kadınının yaşayan örneğidir. Obanın selameti ve evlatlarının iyiliği için eline kılıç almaktan da çekinmeyen Hayme Ana, beylerin yokluğunda obayı yönetebilecek kadar siyasi ve idari bir zekaya sahiptir.

Bu Karakterin İlişkileri

Bu Ünlü İçin Yorum Yaz

Yorumcu*
Konu/Başlık*
Yorum*
Duygunuz*

Bu Ünlü Hakkındaki Yorumlar

#22900
i watch "diriliş" on tv in brisbane, australia, hülya darcan play as hayme ana, you did very wonderful acting and very very good actress also other some actors too. i hope you future lucky number one actress.
14 Ağustos 2017 / 13:03 Yorumcu Kimliği: c3688cc3

Bu Ünlünün Diğer Bazı Çalışmaları

Hülya Darcan'ın Oynadığı DizilerHülya Darcan Kaç Yaşında
RSSFacebookTwitterGoogleYouTubeInstagram
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya