Son 5 Yılın Reyting Şampiyonları
SAYISAL SIRALAMALAR
HAFTALIK DİZİ TOP 10
DİZİ ANKETİ SONUÇLARI
OYUNCU ANKETİ SONUÇLARI
 

Canevim - Elvan Haksever - Burcu Tuna Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)

Canevim dizisi oyuncusu Burcu Tuna dizide hangi rolde oynuyor? Canevim dizisinde Elvan Haksever rolünü kim canlandırıyor? Burcu Tuna'nın Canevim dizisinde oynadığı Elvan Haksever karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Burcu Tuna ayrıldımı, Elvan Haksever öldü mü?
Canevim
0
Editör Ol
25
Yorum Yaz
7.6
7.6 / 10 0
12 Oy
Canevim - Burcu Tuna - Elvan HakseverOyuncuRolü
Elvan Haksever
Karakter Açıklaması
Haksever Ailesinin en büyük kızlarıdır. Orta okuldan sonra okumamıştır. Başına gelen büyük olaydan sonra, bu olayın yükünü taşıyamamış, evden kaçmış, sonrasında ise hayatını kazanmak için pek çok niteliksiz işte çalışmıştır ama namusuna leke sürecek, onu kötü duruma sokacak bir yola asla başvurmamıştır. Çok hoş genç bir kadın olmakla birlikte yaşadığı olumsuzlukların ve yıllar boyu çektiği çilelerin izleri yüzünden belli olur. Işığı sönmüş, dünyanın bütün yükü adeta omuzlarına yüklenmiştir. Hayat onu sertleştirmiş, kabuk bağlamıştır. Yüzü pek gülmez, soğuk ve mesafelidir. Ona ulaşmak çok zor görünür. Sürekli kendini korumaya alma eğilimindedir. Ailenin en küçük kızları Ayşe'nin de dahil olduğu, en büyük sırrını taşır.

Bu Karakterin İlişkileri

Bu Ünlü İçin Yorum Yaz

Yorumcu*
Konu/Başlık*
Yorum*
Duygunuz*

Bu Ünlü Hakkındaki Yorumlar

#36906
nasılsın, ben senin yüzünü görmek istiyorum sesini duymak istiyorum kayseri'ye gelir misin ben seni çok seviyorum özlüyorum çok fazla lütfen gelir misin lütfen
25 Aralık 2019 / 13:27 Yorumcu Kimliği: 5fe6285f

Bu Ünlünün Diğer Bazı Çalışmaları

Burcu Tuna'nın Oynadığı DizilerBurcu Tuna Kaç Yaşında
RSSFacebookTwitterGoogleYouTubeInstagram
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya