Son 5 Yılın Reyting Şampiyonları
SAYISAL SIRALAMALAR
HAFTALIK DİZİ TOP 10
DİZİ ANKETİ SONUÇLARI
OYUNCU ANKETİ SONUÇLARI
 

4N1K Yeni Başlangıçlar - Gökhan Karademir - Sina Özer Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)

4N1K Yeni Başlangıçlar dizisi oyuncusu Sina Özer dizide hangi rolde oynuyor? 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisinde Gökhan Karademir rolünü kim canlandırıyor? Sina Özer'in 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisinde oynadığı Gökhan Karademir karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Sina Özer ayrıldımı, Gökhan Karademir öldü mü?
4N1K Yeni Başlangıçlar
0
Editör Ol
30
Yorum Yaz
8.1
8.1 / 10 0
8 Oy
4N1K Yeni Başlangıçlar - Sina Özer - Gökhan KarademirOyuncuRolü
Gökhan Karademir
Karakter Açıklaması
Çetenin üniversiteyi kazanamayan tek üyesi. Ona rağmen dostlarını bırakmayıp, peşlerinden gelir. Sınava onların yanında hazırlanacaktır. Merve takıntısından kurtulan Gökhan'ın hayatında, üniversiteyi de kazanamamasıyla birlikte büyük bir boşluk oluşmuştur artık. Her ne kadar agresif yönünü törpülemek için uğraşsa da başarılı olamaz. İnatçıdır. İnandığı şeyin peşini asla bırakmaz. Bu inat, zaman zaman önüne geçilemez takıntılara da dönüşür. Herkes yeni bir hayata, düzene adım atmışken Gökhan kendisini hep arafta görür. Ne geçmişten tam kopabilmiş, ne de yeni dünyaya adım atabilmiştir. Bu arayışı aslında Gökhan için yeni yollar açılmasına da neden olur. Eski huylarından kolay kolay vazgeçmese de yeni şeyleri denemeye daha çok hazırdır artık.

Bu Karakterin İlişkileri

Bu Ünlü İçin Yorum Yaz

Yorumcu*
Konu/Başlık*
Yorum*
Duygunuz*

Bu Ünlü Hakkındaki Yorumlar

#31250
wooow kör oldum
ya yakıyorsun bu ne yakışıklılık kör oldum ya seni çok seviyorum, oyunculuğuna diyecek söz yok efsonun dibi başla da şu bağrımdaki taşı atayım artık seviliyorsun seviliyorsunuz şşş! özlettin kendini 4n1k
18 Şubat 2019 / 22:09 Yorumcu Kimliği: d291d1d2

Bu Ünlünün Diğer Bazı Çalışmaları

Sina Özer'in Oynadığı DizilerSina Özer Kaç Yaşında
RSSFacebookTwitterGoogleYouTubeInstagram
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya