Son 5 Yılın Reyting Şampiyonları
SAYISAL SIRALAMALAR
HAFTALIK DİZİ TOP 10
DİZİ ANKETİ SONUÇLARI
OYUNCU ANKETİ SONUÇLARI
 

4N1K Yeni Başlangıçlar - Barış Ozansoy - Burak Yörük Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)

4N1K Yeni Başlangıçlar dizisi oyuncusu Burak Yörük dizide hangi rolde oynuyor? 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisinde Barış Ozansoy rolünü kim canlandırıyor? Burak Yörük'ün 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisinde oynadığı Barış Ozansoy karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Burak Yörük ayrıldımı, Barış Ozansoy öldü mü?
4N1K Yeni Başlangıçlar
0
Editör Ol
30
Yorum Yaz
8.1
8.1 / 10 0
8 Oy
4N1K Yeni Başlangıçlar - Burak Yörük - Barış OzansoyOyuncuRolü
Barış Ozansoy
Karakter Açıklaması
Ozansoy ailesinin veliahtı. Evet, o hem zengin, hem yakışıklı. Ama bu özgüven patlamasının kaynağı bunların hiçbiri değil, Barış'ın ta kendisi. Onun özgüveni galiba Allah vergisi. Dünya dursa pes etmez, davasından vazgeçmez. Onun sözlüğünde imkansız diye bir kelime yoktur. Hayatta en sevdiği şey akıl oyunlarıdır. Sonuca değil sürece odaklanır. Bu yüzden inandığı bir şey için mücadele etmekten asla vazgeçmez. Yaprak'a olan aşkı kimi zaman onu Ali ile karşı karşıya getirir. Ama o Ali'yle bile arkadaş olacaktır. Çünkü rakibini alt etmeyi değil, oyunun kendisini sever. Barış'ın en karşı konulamaz özelliği sürprizlerle dolu olmasıdır. Tam onu çözdüm derken denkleme yeni bir bilinmeyen ekler. Kim bilir, belki bu aşk üçgeninde bir an gelecek Yaprak'ın kalbini de kazanacaktır.

Bu Karakterin İlişkileri

Bu Ünlü İçin Yorum Yaz

Yorumcu*
Konu/Başlık*
Yorum*
Duygunuz*

Bu Ünlü Hakkındaki Yorumlar

#38217
yaprak barış
28 Şubat 2020 / 18:46 Yorumcu Kimliği: cc87a9cc
#33789
ilk aşk
evet barış ve yaprak ali de olabilir sonuçta 12 yıldır yaprak'ı seviyor ama arkadaşlar bence sevgili olmamalı çünkü erkek ve kızın arkadaş olma ihtimalini öldürüyor
23 Haziran 2019 / 18:44 Yorumcu Kimliği: 47b52b47

Bu Ünlünün Diğer Bazı Çalışmaları

Burak Yörük'ün Oynadığı DizilerBurak Yörük Kaç Yaşında
RSSFacebookTwitterGoogleYouTubeInstagram
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya