Son 5 Yılın Reyting Şampiyonları
SAYISAL SIRALAMALAR
HAFTALIK DİZİ TOP 10
DİZİ ANKETİ SONUÇLARI
OYUNCU ANKETİ SONUÇLARI
 

Muhteşem Yüzyıl: Kösem - Sultan Ahmed - Ekin Koç Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)

Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisi oyuncusu Ekin Koç dizide hangi rolde oynuyor? Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde Sultan Ahmed rolünü kim canlandırıyor? Ekin Koç'un Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde oynadığı Sultan Ahmed karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Ekin Koç ayrıldımı, Sultan Ahmed öldü mü?
Muhteşem Yüzyıl: Kösem
0
Editör Ol
161
Yorum Yaz
6.7
6.7 / 10 0
169 Oy
Muhteşem Yüzyıl: Kösem - Ekin Koç - Sultan AhmedOyuncuRolü
Sultan Ahmed
Karakter Açıklaması
Hiç aklında yokken çocuk yaşta tahta çıkmak zorunda kalan Osmanlı Sultanı. Hayli toy ve tecrübesiz. Öyle ki saltanatının ilk günlerinde tahtın ağırlığı altında ezildiğini hissediyor. Böyle zamanlarda Allah'a sığınıyor. İşaretlere inanıyor ve sezgilerine önem veriyor. Yeri geldi mi şefkatli yeri geldi mi gazabını göstermekten çekinmiyor. Kaidelere göre kardeşi Mustafa'nın katline ferman vermesi gerekirken onu bağışlıyor.. Öte yandan kendisini deneyimsiz görenlere, küçümseyenlere hiç merhamet göstermiyor. Oldukça meraklı ve bilgiye aç. Kütüphanesinde sayısız kitap yer alıyor. Bunların içinde en sevdiği atası Sultan Süleyman'ın zaferlerini anlatan Süleymanname... Sarayda çok az sayıda kişinin bildiği gizli bir bahçesi var. Bu bahçe onun huzur bulduğu, türlü sıkıntıdan dertten kurtulduğu en mahrem alanı... Bununla birlikte tutkulu bir aşık. Osmanlı korsanlarının bir gemiye düzenledikleri baskın sırasında ele geçirdikleri resimdeki kıza, Kösem'e vuruluyor. Büyük bir aşkın tohumları Ahmed'in o resmi görmesiyle atılıyor.

Bu Karakterin İlişkileri

Bu Ünlü İçin Yorum Yaz

Yorumcu*
Konu/Başlık*
Yorum*
Duygunuz*

Bu Ünlü Hakkındaki Yorumlar

#40541
Elçin Ayzabar 19917
Burak gunduz Abi beni elçin eve okula iyiki doğdun Ali lale bebeğim dogum hamile bir iki mavi sarı yeşil kırmızı İstanbul havuz ozel cok ceviyoruom
25 Kasım 2020 / 19:13 Yorumcu Kimliği: 7236f072
#40364
sultan ahmed ekin koç
muhteşem yüzyıl kösem sultan ahmed ekin koç beni elçin okula iyiki doğum bebeğim doğum hamile üç mavi sarı yeşil kırmızı istanbul havuz otel el ele aldığımız baba bana mine kadın ayakkabısını el elle aldı!? Anne ekmek müz el ele gegellırımınız güzel günü çok seviyorum.? !
4 Kasım 2020 / 23:12 Yorumcu Kimliği: 4bb6934b
#11180
padişah
sana her şey yakışıyor ama aslandan korkuyorsun. gerçek padişah gibi olman lazım aslan olsa bile korkmayacaksın ama karakterin çok güzel. sen de yakışılısın maşallah suphanallah gerçek padişah gibi ol aslandan korkma.
13 Kasım 2015 / 17:30 Yorumcu Kimliği: d3e930d3

Bu Ünlünün Diğer Bazı Çalışmaları

Ekin Koç'un Oynadığı DizilerEkin Koç Kaç Yaşında
RSSFacebookTwitterGoogleYouTubeInstagram
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya