Son 5 Yılın Reyting Şampiyonları
SAYISAL SIRALAMALAR
HAFTALIK DİZİ TOP 10
DİZİ ANKETİ SONUÇLARI
OYUNCU ANKETİ SONUÇLARI
 

Güneşin Kızları - Haluk Mertoğlu - Emre Kınay Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)

Güneşin Kızları dizisi oyuncusu Emre Kınay dizide hangi rolde oynuyor? Güneşin Kızları dizisinde Haluk Mertoğlu rolünü kim canlandırıyor? Emre Kınay'ın Güneşin Kızları dizisinde oynadığı Haluk Mertoğlu karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Emre Kınay ayrıldımı, Haluk Mertoğlu öldü mü?
Güneşin Kızları
1
Editör Ol
405
Yorum Yaz
8.7
8.7 / 10 0
288 Oy
Güneşin Kızları - Emre Kınay - Haluk MertoğluOyuncuRolü
Haluk Mertoğlu
Karakter Açıklaması

Güneş'in kocası. İstanbullu. Ali'nin babası.

Haluk'un iki ayrı tarafı var. Biri karanlık, biri aydınlık… Karanlık tarafını senelerdir ustalıkla saklayabiliyor. Aydınlık tarafı ise o kadar büyüleyici ki insan başka bir tarafa bakmıyor bile.

Yakışıklı, karizmatik, kibar, düşünceli ve romantik bir adam. Bulunmaz hint kumaşının, orta yaşlı erkeğe dönüşmüş hali. Başarılı ve güçlü bir adam. Çevresi, genç güzel kadınlarla çevrili olmasına rağmen, Haluk; kendi halinde bir öğretmen olan Güneş'e aşık oluyor ve Güneş'le beraber olabilmek için çok uğraşıyor. Sonunda evleniyorlar. Ancak Haluk'un, insanlardan çok iyi sakladığı karanlık tarafı, zamanla yüzünü göstermeye başlıyor. Özellikle Güneş'e.

Ufak ufak başlayan kıskançlıklar, Güneş'in anlam veremediği sinir patlamalarına dönüşüyor. Her seferinde özürler diliyor, diller döküyor Haluk. İşlerinin stresli olmasının onu yıprattığını söylüyor. Güneş de aşık olduğundan, her seferinde inanıyor Haluk'a.

Haluk, Güneş'e onu bütün ömrü boyunca aradığını söylüyor. Âşık bir adamın romantik iltifatı gibi duran bu cümle aslında saplantılı bir aşkın gizli itirafı!

Bu Karakterin İlişkileri

Bu Ünlü İçin Yorum Yaz

Yorumcu*
Konu/Başlık*
Yorum*
Duygunuz*

Bu Ünlü Hakkındaki Yorumlar

#10885
evrim alasya
size hayranım, ailece sizi izliyoruz. böyle devam edin okey.
3 Kasım 2015 / 11:20 Yorumcu Kimliği: 9313793

Bu Ünlünün Diğer Bazı Çalışmaları

Emre Kınay'ın Oynadığı DizilerEmre Kınay Kaç Yaşında
RSSFacebookTwitterGoogleYouTubeInstagram
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya