Son 5 Yılın Reyting Şampiyonları
SAYISAL SIRALAMALAR
HAFTALIK DİZİ TOP 10
DİZİ ANKETİ SONUÇLARI
OYUNCU ANKETİ SONUÇLARI
 

Elif - Veysel Şimşek - Hasan Ballıktaş Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)

Elif dizisi oyuncusu Hasan Ballıktaş dizide hangi rolde oynuyor? Elif dizisinde Veysel Şimşek rolünü kim canlandırıyor? Hasan Ballıktaş'ın Elif dizisinde oynadığı Veysel Şimşek karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Hasan Ballıktaş ayrıldımı, Veysel Şimşek öldü mü?
Elif
0
Editör Ol
327
Yorum Yaz
6.2
6.2 / 10 0
118 Oy
Elif - Hasan Ballıktaş - Veysel ŞimşekOyuncuRolü
Veysel Şimşek
Karakter Açıklaması
40-45 yaşında, Melek'in kocası, Zeynep ve Murat'ın babası. Çocuklarının anası olan Kadriye vefat ettiği için evi çekip çevirecek, çocuklarına analık yapacak, çalışıp eve para getirecek bir kadın arıyor ve Melek'le anlaşmalı evlilik yapıyor. Zaman içinde Melek'e aşık oluyor. Melek'i elde edemedikçe aşkı saplantıya dönüşüyor.. Çalışmayan, sorumsuz, herkese yük olan bir adam. Bütün gününü at yarışı ve futbol maçı iddiası oynayarak, kahvehanedeki arkadaşlarıyla iskambil ve okey oynayarak geçiriyor. Kadınları maldan farksız görüyor. Erkek evladı Murat'a karşı, Zeynep'e olduğundan çok daha müsamahalı… Hem Zeynep'e hem de Melek'e ve kızı Elif'e karşı son derece baskıcı ve zalim. Küçücük bir kız çocuğunun sırtından para kazanmak isteyecek kadar kötü kalpli, sevgisiz ve paragöz bir adam. Para için yapmayacağı şey yok. Şiddete fazlasıyla meyilli… Sözünün dışına çıktığında ya da karşı geldiğinde Melek'e karşı fiziksel şiddet uygulamaktan hiç çekinmiyor. Hafif göbekli, asık suratlı, kirli yüzlü bir adam.

Bu Karakterin İlişkileri

Bu Ünlü İçin Yorum Yaz

Yorumcu*
Konu/Başlık*
Yorum*
Duygunuz*

Bu Ünlü Hakkındaki Yorumlar

#19081
veysel şimşek
veysel ahmağı şunu bir düşünsün bence ben kötü olan bir insanı asla ama asla sevmem yani ben onlara gerçekten düşmanım ama
12 Ekim 2016 / 23:02 Yorumcu Kimliği: 1f1241

Bu Ünlünün Diğer Bazı Çalışmaları

Hasan Ballıktaş'ın Oynadığı DizilerHasan Ballıktaş Kaç Yaşında
RSSFacebookTwitterGoogleYouTubeInstagram
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya