Son 5 Yılın Reyting Şampiyonları
SAYISAL SIRALAMALAR
HAFTALIK DİZİ TOP 10
DİZİ ANKETİ SONUÇLARI
OYUNCU ANKETİ SONUÇLARI
 

Beş Kardeş - Fahriye - Melisa Sözen Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)

Beş Kardeş dizisi oyuncusu Melisa Sözen dizide hangi rolde oynuyor? Beş Kardeş dizisinde Fahriye rolünü kim canlandırıyor? Melisa Sözen'in Beş Kardeş dizisinde oynadığı Fahriye karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Melisa Sözen ayrıldımı, Fahriye öldü mü?
Beş Kardeş
0
Editör Ol
6
Yorum Yaz
8.5
8.5 / 10 0
22 Oy
Beş Kardeş - Melisa Sözen - FahriyeOyuncuRolü
Fahriye
Karakter Açıklaması

Sait'in yarası. Kudret'in acısı. Mahalleye dönüşü, bir sürü yıllanmış duyguyu tekrar harekete geçirecek. Fahriye, yıllar sonra mahalleye ve bu insanların hayatına geri döndüğünde yalnız değil. Bir de yanında çocuğu var.

Fahriye, anne olmayı bilmeyen bir anne. Yatılı bir Fransız okulunda okuyan kızıyla ortak bir dilleri, bir dünyaları yok. Bir yandan hayatlarını idame ettirmek için dik durmak, çok çalışmak zorunda; bir yandan da kızıyla ruhen tanışmanın zamanı geldi artık.

Fahriye, güçlü ve inatçı bir kadın. Çata çat, hazır cevap. Hiçbir kavgada altta kalmaz. Hele haklıysa. Sait'le kaldığı yerden devam eden bir sürü duygusu olsa da, biri açıkta. Öfkesi ve kıskançlığı. Çünkü geri döndüğünde artık sadece kendisinin taht kurduğu Sait'in kalbinde, şimdi bir de Canan var.

Bu Karakterin İlişkileri

Bu Ünlü İçin Yorum Yaz

Yorumcu*
Konu/Başlık*
Yorum*
Duygunuz*

Bu Ünlü Hakkındaki Yorumlar

Yorum Bulunamadı!

Bu Ünlünün Diğer Bazı Çalışmaları

Melisa Sözen'in Oynadığı DizilerMelisa Sözen Kaç Yaşında
RSSFacebookTwitterGoogleYouTubeInstagram
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya