23 Ocak 2017 Pazartesi / Yayındaki Dizi Sayısı : 38 / Biten Dizi Sayısı (2016-2017) : 24
RSSFacebookTwitterGoogleYouTube
Dev Yılın Dizisi ve Oyuncusu Anketi2016 Yılının En İyi Dizisi2016 Yılının En İyi Oyuncusu2016 Yılının En İyi Kadın Oyuncusu
SAYISAL SIRALAMALAR
DİZİ TOP 10
2016 REYTİNG ŞAMPİYONU
DİZİ ANKETİ ARALIK SONUÇLARI
OYUNCU ANKETİ ARALIK SONUÇLARI
2016 SOSYAL MEDYA ŞAMPİYONU

Bana Sevmeyi Anlat Yorumları

Bana Sevmeyi Anlat dizisi hakkındaki yorum ve düşünceler. Bana Sevmeyi Anlat dizisi ile ilgili izleyici yorumları, görüşler, eleştiriler, öneriler, beklentiler.
Bana Sevmeyi Anlat
7.4
7.4 / 100
33 Oy

Bu Dizi İçin Yorum Yaz

Yorumcu*
Başlık*
Yorum*

Bu Dizi Hakkındaki Yorumlar

19 Ocak 2017 / 00:25
bu da bitmesin
allah haşmet'i kahretsin onu gerçek hayatta çok seviyoruz ama dizide çok gıcık, dizi bitmesin
Yorumcu Kimliği: 94b64294
14 Ocak 2017 / 15:44
çok güzel
bu dizi bitmesin be çok seviyorum
Yorumcu Kimliği: ebba3beb
12 Ocak 2017 / 20:38
bitmesin
çok güzel bir dizi lütfen bitmesin
Yorumcu Kimliği: 2e2e852e
11 Ocak 2017 / 17:44
heyecanla baxiriq
selam, men azerbaycandan yazıyorum. bu filmi ilk günden izliyorum. çok güzel zaten ay yapım varsa, oyle olmalı. devamını istiyoruz. ailece çok hevesle gozleyirik. bitmesin ne olur
Yorumcu Kimliği: 97c1097
10 Ocak 2017 / 11:05
bana sevmeyı anlat bitmesin
ya lütfen bitmesin bu diziyi çok seviyoruz
Yorumcu Kimliği: e7f0b8e7
10 Ocak 2017 / 04:39
ne olur bitmesin
ben bu diziyi çok seviyorum içerde'den vazgeçtim bu dizi için lütfen bitmesin
Yorumcu Kimliği: c33661c3
9 Ocak 2017 / 16:12
takipçi
ya lütfen bitmesin
Yorumcu Kimliği: 12f0b512
7 Ocak 2017 / 10:36
bitmesin ya lütfen
neden bitiyor biz bu dizıyi çok ama çok seviyoruz lütfen bitmesin
Yorumcu Kimliği: 3bf95d3b
7 Ocak 2017 / 05:49
neden bitiyor
reytingler çok iyi neden bitiyor lütfen bitmesin
Yorumcu Kimliği: 36f02a36
1 Ocak 2017 / 18:48
bitmesin diyenler
arkadaşlar bitmesin diyenler bitmesin desin bitsin diyenler bitsin desin benim tercihim bitmesin kösem bitsin bu gene cuma günleri yayınlansın
Yorumcu Kimliği: 7f46877f
1 Ocak 2017 / 17:00
lütfen bitmesin
bu da bitmesin hem neden kösem bitmiyor ya lütfen bitmesin
Yorumcu Kimliği: 39f95d39
31 Aralık 2016 / 15:15
ya bitmesin
pazartesi günlerinin en güzel dizisi ya lütfen bitmesin ay yapım'ın en sevdiğim 2. dizisi 1- medcezir 2- bana sevmeyi anlat
Yorumcu Kimliği: b9a9bb
27 Aralık 2016 / 17:32
ve bitmesin diyenler
bence bitmesin hele ki 18. bölümü merakla izleyeceğim
Yorumcu Kimliği: 7077570
26 Aralık 2016 / 16:46
keyifle izliyoruz
lütfen bitmesin neden muhteşem yüzyıl kösem bitmiyor da bu dizi bitiyor ya lütfen bitmesin
Yorumcu Kimliği: 40dab40
24 Aralık 2016 / 03:39
lütfen bitmesin
neden bitiyor hikaye desen şahane oyuncu kadrosu desen çok iyi ya lütfen bitmesin lütfen
Yorumcu Kimliği: f8f02cf8
23 Aralık 2016 / 06:45
bitmesin
ya lütfen bitmesin tutkuyla izlediğimiz bir dizi sabahın köründe kalkıp hiç üşenmeden bana sevmeyi anlat'ı izliyorum şu an 4. bölüm, lütfen bitmesin
Yorumcu Kimliği: 753a2e75
22 Aralık 2016 / 09:06
bitmesin
lütfen bu da bitmesin çünkü gerçekten ismi gibi kendi de bize sevmeyi anlatıyor lütfen bitmesin ya lütfen
Yorumcu Kimliği: e3f033e3
21 Aralık 2016 / 16:23
gul
neden bitiyor 16 bölümdür izliyorum ben bu dizi için kırgın çiçekleri izlemedim ve 21 kasım pazartesi en önemlı bölümüydü kırgın çiçekler'in o zaman ben de kırgın çiçekler'i izlerim
Yorumcu Kimliği: e165d9e1
21 Aralık 2016 / 06:31
bitmesin
bitmesin çünkü severek izlediğimiz bir dizi ya sakın bitmesin şu an bile onu izliyorum sabahın körü galiba 2. bölüm
Yorumcu Kimliği: 74f02374
20 Aralık 2016 / 15:43
bitmesin
bitmesin bu da nolur testi çözdüm hatta ziyarete bile geleceğiz ailemle ya; lütfen bitmesin
Yorumcu Kimliği: 5cfa775c
Diğer Yorumları Göster.
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya