26 Mart 2017 Pazar / Yayındaki Dizi Sayısı : 44 / Biten Dizi Sayısı (2016-2017) : 37
RSSFacebookTwitterGoogleYouTube
Dev Yılın Dizisi ve Oyuncusu Anketi
SAYISAL SIRALAMALAR
DİZİ TOP 10
DİZİ ANKETİ ŞUBAT SONUÇLARI
OYUNCU ANKETİ ŞUBAT SONUÇLARI

Bana Sevmeyi Anlat Yorumları

Bana Sevmeyi Anlat dizisi hakkındaki yorum ve düşünceler. Bana Sevmeyi Anlat dizisi ile ilgili izleyici yorumları, görüşler, eleştiriler, öneriler, beklentiler.
Bana Sevmeyi Anlat
7.4
7.4 / 100
33 Oy

Bu Dizi İçin Yorum Yaz

Yorumcu*
Başlık*
Yorum*

Bu Dizi Hakkındaki Yorumlar

4 Şubat 2017 / 03:45
lanet olsun!!!
lanet olsun size, allah sizi kahretsin emi. ilgi ile izlediğim, takip ettiğim tek dizi idi; bu dizi için paramparça'yı izlemeyi bırakmıştım başladığından beri!!! beş para etmez dizileri yıllarca oynatıyorsunuz, ama bu güzelim diziyi bitirdiniz. bu dizi ve kalbimdeki deniz hariç, diğer bütün dizileriniz beş para etmez, aptalca!!! ben de bundan böyle sizi protesto ediyorum ve artık fox izlemeyeceğim!!!
Yorumcu Kimliği: 91f0e791
3 Şubat 2017 / 17:54
yine fox kurbanı
evet fox yapacağını yaptı günleri değiştirdi karıştırdı derken diziyi boş yere bitirmiş oldu... bu dizinin suçu keşke başka kanalda olsaydınız asla bitmez destek alırdınız böyle bir kanalda kendinizi bitirdiniz çok güzel kadrosu mükemmel bir diziydi akışı güzeldi yani ne diyeyim keşke ara verip başka kanala geçseydiniz of ya fox kanalını bu yüzden sevmiyorum
Yorumcu Kimliği: 3df95d3d
31 Ocak 2017 / 00:45
final iyi olmadı
neden bitirildi bu kadar akıcı ve güzel bir dizi. aptal diziler devam ediyor bütün oyuncular çok başarılı idi özellikle, haşmet, canan, engin, ezgi karakterleri ayrıca final sahnesinde diğer oyuncular yok mu oldu. bir kare de onlar için çekmemişler.
Yorumcu Kimliği: feeca1fe
19 Ocak 2017 / 00:25
bu da bitmesin
allah haşmet'i kahretsin onu gerçek hayatta çok seviyoruz ama dizide çok gıcık, dizi bitmesin
Yorumcu Kimliği: 94b64294
14 Ocak 2017 / 15:44
çok güzel
bu dizi bitmesin be çok seviyorum
Yorumcu Kimliği: ebba3beb
12 Ocak 2017 / 20:38
bitmesin
çok güzel bir dizi lütfen bitmesin
Yorumcu Kimliği: 2e2e852e
11 Ocak 2017 / 17:44
heyecanla baxiriq
selam, men azerbaycandan yazıyorum. bu filmi ilk günden izliyorum. çok güzel zaten ay yapım varsa, oyle olmalı. devamını istiyoruz. ailece çok hevesle gozleyirik. bitmesin ne olur
Yorumcu Kimliği: 97c1097
10 Ocak 2017 / 11:05
bana sevmeyı anlat bitmesin
ya lütfen bitmesin bu diziyi çok seviyoruz
Yorumcu Kimliği: e7f0b8e7
10 Ocak 2017 / 04:39
ne olur bitmesin
ben bu diziyi çok seviyorum içerde'den vazgeçtim bu dizi için lütfen bitmesin
Yorumcu Kimliği: c33661c3
9 Ocak 2017 / 16:12
takipçi
ya lütfen bitmesin
Yorumcu Kimliği: 12f0b512
7 Ocak 2017 / 10:36
bitmesin ya lütfen
neden bitiyor biz bu dizıyi çok ama çok seviyoruz lütfen bitmesin
Yorumcu Kimliği: 3bf95d3b
7 Ocak 2017 / 05:49
neden bitiyor
reytingler çok iyi neden bitiyor lütfen bitmesin
Yorumcu Kimliği: 36f02a36
1 Ocak 2017 / 18:48
bitmesin diyenler
arkadaşlar bitmesin diyenler bitmesin desin bitsin diyenler bitsin desin benim tercihim bitmesin kösem bitsin bu gene cuma günleri yayınlansın
Yorumcu Kimliği: 7f46877f
1 Ocak 2017 / 17:00
lütfen bitmesin
bu da bitmesin hem neden kösem bitmiyor ya lütfen bitmesin
Yorumcu Kimliği: 39f95d39
31 Aralık 2016 / 15:15
ya bitmesin
pazartesi günlerinin en güzel dizisi ya lütfen bitmesin ay yapım'ın en sevdiğim 2. dizisi 1- medcezir 2- bana sevmeyi anlat
Yorumcu Kimliği: b9a9bb
27 Aralık 2016 / 17:32
ve bitmesin diyenler
bence bitmesin hele ki 18. bölümü merakla izleyeceğim
Yorumcu Kimliği: 7077570
26 Aralık 2016 / 16:46
keyifle izliyoruz
lütfen bitmesin neden muhteşem yüzyıl kösem bitmiyor da bu dizi bitiyor ya lütfen bitmesin
Yorumcu Kimliği: 40dab40
24 Aralık 2016 / 03:39
lütfen bitmesin
neden bitiyor hikaye desen şahane oyuncu kadrosu desen çok iyi ya lütfen bitmesin lütfen
Yorumcu Kimliği: f8f02cf8
23 Aralık 2016 / 06:45
bitmesin
ya lütfen bitmesin tutkuyla izlediğimiz bir dizi sabahın köründe kalkıp hiç üşenmeden bana sevmeyi anlat'ı izliyorum şu an 4. bölüm, lütfen bitmesin
Yorumcu Kimliği: 753a2e75
22 Aralık 2016 / 09:06
bitmesin
lütfen bu da bitmesin çünkü gerçekten ismi gibi kendi de bize sevmeyi anlatıyor lütfen bitmesin ya lütfen
Yorumcu Kimliği: e3f033e3
Diğer Yorumları Göster.
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya