Son 5 Yılın Reyting Şampiyonları
SAYISAL SIRALAMALAR
HAFTALIK DİZİ TOP 10
DİZİ ANKETİ SONUÇLARI
OYUNCU ANKETİ SONUÇLARI
 

Baba Candır - Haluk Güney - Uraz Kaygılaroğlu Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)

Baba Candır dizisi oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu dizide hangi rolde oynuyor? Baba Candır dizisinde Haluk Güney rolünü kim canlandırıyor? Uraz Kaygılaroğlu'nun Baba Candır dizisinde oynadığı Haluk Güney karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Uraz Kaygılaroğlu ayrıldımı, Haluk Güney öldü mü?
Baba Candır
0
Editör Ol
105
Yorum Yaz
8.3
8.3 / 10 0
126 Oy
Baba Candır - Uraz Kaygılaroğlu - Haluk GüneyOyuncuRolü
Haluk Güney
Karakter Açıklaması
Haluk büyük bir inşaat holdingi sahibi olan Hasan'ın 32 yaşındaki oğludur. Yurt dışında okuduğu için babasından yıllarca uzak kalmıştır. Okulu bitince babası onu şirketin yönetim kurulu başkanı yapmış ama baba oğulun ilişkisi patron, çalışan ilişkisinden öteye gidememiştir. Haluk kendini kanıtlayabilmek için çok çalışıyor ama sert ve kontrolcü tavırlarıyla altında çalışanları hayatından bezdiriyordur. Haluk babasının asistanı Ece'ye sinir olmaktadır. Ece'nin babasına kendisinden yakın oluşu ve işinde hızla yükselmesi Haluk'a batıyordur.

Bu Karakterin İlişkileri

Bu Ünlü İçin Yorum Yaz

Yorumcu*
Konu/Başlık*
Yorum*
Duygunuz*

Bu Ünlü Hakkındaki Yorumlar

#19411
site yoneticisi
neden iftira atıyorsun? bilip bilmeden insana suç atılmaz. ben sadece 31 ekim'de son sıralamayı görüp sonradan youtube'a attığınız sonuçları görünce çok şaşırdım ve böyle bir yorum yazdım. sizin böyle ağır bir ithamla birini suçlamanızı kınıyorum. bu sitenin ziyaretçilerine böyle şeyler yazmanıza çok ama çok şaşırdım.
Site Yöneticisi: Bilmeden yazan sensin, ziyaretçilerin sitedeki etkinliklerini teknik olarak takip edebiliyoruz. Bu yorumu yazan kişinin yani senin gayrimeşru yollarla kullanılan oyların sahibi olduğu teknik olarak anlaşılıyor. Ayrıca ilk yorumda 31 Ekim'e kadar diye yazmıştın yani bir süreçten bahsediyordun, şimdi 31 Ekim'de diyerek saptırmaya çalışıyorsun. Her neyse, biz haksız oyları temizlemeye devam edeceğiz. Bu yola girmeyen ziyaretçilerimizin başımızın üstünde yeri var.
3 Kasım 2016 / 11:40 Yorumcu Kimliği: 92634792
#19387
bu sayfada oy kullama haksızlığı
site yöneticisine diyorum ki siz bu sayfada oy sonuçlarıyla oynuyorsunuz. nasıl olur da baba candır ve uraz kaygılaroğlu 31 ekim'e kadar 1. sıradayken. oy sonuçlarını açıkladığınızda 5. sırada oluyor. kesinlikle doğru sonuçları açıklamıyorsunuz
Site Yöneticisi: Cümleyi yanlış kurmuşsun, biz bu sayfada oy sonuçlarıyla oynanmasına izin vermiyoruz. Bu yorumunla kendini ele verdin. Herkes ayda 1 kez oy kullanabilir ancak sen ve senin gibi bazıları inatla gayrimeşru yollarla oylamayı manipüle etmeye çalışıyorsunuz. Her ayın sonunda oylar kontrol ediliyor ve geçersiz oylar siliniyor. Artık bunu bırakın. Sevdiğiniz dizi ve oyuncunun fazla oy almasını istiyorsanız sosyal medyada paylaşın, kendiniz defalarca oy kullanmaya çalışmayın.
2 Kasım 2016 / 10:35 Yorumcu Kimliği: 46635446
#18984
.
yeee baba candır önde gidiyormuş çok sevindim
7 Ekim 2016 / 14:08 Yorumcu Kimliği: d2d995d2
#14355
haluk ve ece
haluk ece'yle yakışıyorsun ama bayağı komiksin
9 Mart 2016 / 10:54 Yorumcu Kimliği: 8ddba68d

Bu Ünlünün Diğer Bazı Çalışmaları

Uraz Kaygılaroğlu'nun Oynadığı DizilerUraz Kaygılaroğlu Kaç Yaşında
RSSFacebookTwitterGoogleYouTubeInstagram
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya